Undrar ...Den här sajten handlar om Gud. Och om vägen till Gud. Lika bra att säga det med en gång så du inte känner dig lurad sen. Så du kan smita ut igen om du absolut inte vill höra talas om sånt.

Men jag hoppas du vill stanna. Om du är en dem som blivit besvikna på Gud och hans ”fanclub” eller som tänker att förnuft och vetenskap gjort det andliga överflödigt – då är den här sajten särskilt för dig! Den är också för dig som kanske känner dig värdelös, oälskad och hopplöst förlorad och som inte ser hur någon gud skulle kunna förändra det. Om något av detta stämmer på dig, ha då inte för bråttom iväg härifrån!

Självklart är sidan också för dig som inte alls har problem med andlighet eller kyrka. Som är öppen och bara inte har hittat hem än. Välkommen, vem du än är!

Du får kolla uppe i menyn var du vill börja. Eller ta ”nödingången” om du inte orkar läsa en massa och behöver bra svar NU …

[otw_shortcode_button href=”http://www.livetsmening.se/kortversion/” size=”medium” icon_position=”left” shape=”square” color_class=”otw-red”]NÖDINGÅNG[/otw_shortcode_button]