Det börjar (kanske) röra på sig

Jag börjar så smått känna mig färdig med sidan, som den ser ut nu. I och med det har tanken på en blogg blivit aktuell igen. Men exakt vad den i så fall ska ta upp vet jag ännu inte. Har du någon idé? Något du själv undrar över som du skulle vilja att jag tog upp? Kommentera gärna här då, eller skicka ett meddelande via kontaktsidan. Om frågan faller in under det som är syftet med livetsmening.se (som framgår av startsidan) så tar jag gärna tag i den.

4 kommentarer

  1. Här visar sig faran med att avisera något som inte är färdigt. Jag har gjort det förr men tydligen inte lärt mig… Ber om ursäkt för dröjsmålet!
   /Lars

 1. Hej Lars.
  Kan du inte skriva några rader om när man kört fast i livet. Man har ambitioner och vilja med kommer inte vidare ( trots bön)
  Mvh Fredrik

  1. Hej Fredrik.
   Det är ett stort ämne du tar upp här. Min spontana tanke är att det kan behöva bli en tjock bok snarare än några rader. Det finns ju många anledningar till att vi kör fast… Men jag ska absolut ta med mig idén!
   /Lars

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.